Propuneri pentru ca o biserică parohială dezafectată să devină prima casă

Biserica Sf. Mihail, Spanby. EMN-220122-172430001

Alice Sumner, care locuiește într-o proprietate învecinată din Spanby, a fost în corespondență cu consiliul districtual despre convertirea bisericii abandonate St. Nicolae în sat.

Părți ale clădirii protejate din secolul al II-lea provin dintr-o biserică anterioară din secolul al XIV-lea, dar majoritatea provin din structura existentă din 1882.

Autentificare la buletinul nostru informativ LincolnshireWorld Today

În buletinul informativ tăiați zgomotul

Planul său este de a transforma fosta biserică, care a fost folosită ca depozit de grădină încă de la închiderea sa în 1973, într-o casă cu un dormitor, cu mezanin pe nava principală, o verandă, o zonă de luat masa în bucătărie și un birou sub ea, și un dormitor în cor. Consiliul îi acordase anterior proprietarului permisiunea cadru de a-l converti în 1990, dar domnișoara Sumner încearcă să finalizeze lucrarea.

Biserica Sf. Mihail, Spanby. EMN-220122-172355001

Domnișoara Sumner explică: „Toată viața am locuit lângă Sfântul Nicolae și sper să fie prima mea casă. Nu sunt dezvoltator – încerc să câștig bani rapid și, ca atare, sunt dispus să lupt pentru ceea ce consider cel mai bun design imobiliar. Reconstrucția clădirii oferă cea mai bună oportunitate de a anula reparațiile îmbuteliate și de a asigura viabilitatea viitoare a șantierului. Dar, după părerea mea, asta înseamnă că elementele vor trebui eliminate sau schimbate. Nu cred că va perturba caracterul clădirii, dimpotrivă, va permite oamenilor să locuiască în ea, să se bucure de ea și în cele din urmă să o păstreze.

„Cred cu tărie că, deși planurile mele propuse vor schimba spațiul, ele vor îmbunătăți în cele din urmă aspectul și caracterul clădirii și vor asigura menținerea acesteia pentru încă 140 de ani”.

El adaugă: „În final, dacă biserica rămâne un depozit de grădină, nu va fi viabil financiar să se facă reparații atât de ample”.

Prima sa prioritate este repararea acoperișului, refacerea clopotniței de stejar, refacerea jgheaburilor și adăugarea a șase luminatoare pentru a adăuga în mod simpatic lumină și ventilație.

Ușile originale vor fi păstrate sau transformate, în timp ce plăcile originale Minton vor fi curățate și conservate. La capătul vestic al mezaninului, o secțiune de podea din sticlă călită va fi adăugată pentru a lăsa să pătrundă lumina și a vă permite să vedeți tavanul boltit când intri în nava principală.

Doamna Sumner adaugă: „Vor fi păstrate ferestre semnificative, în timp ce altele vor fi modernizate pentru a face din clădire un spațiu de locuit funcțional.

„Cred că acest amestec de vechi și nou nu va afecta importanța clădirii, mai ales având în vedere că ferestrele vor fi finisate la un standard foarte înalt”.

La mezanin, el notează: „Cred cu adevărat că împărțirea îți permite să te bucuri la maxim de spațiu.

„În plus, lângă scări ar mai fi și o porțiune de înălțime dublă. Aceasta înseamnă că, atunci când treci prin bucătărie, ochiul este tras în sus până la tavan, iar când te muți la mezanin, obții efectul complet al unui spațiu uimitor de acoperiș și al unei ferestre cu un lob mic.

„Sper să refac scenariul original, care va fi apoi văzut sub podeaua de sticlă”.

Leave a Comment