Un design verde face din această casă o capodopera durabilă

Venice House este un design verde de la FINNE Architects, care aduce sensibilitatea „modern creată” a firmei în Los Angeles. Casa este concepută pentru a fi un sanctuar de grădină în oraș. Situată pe un teren lung și îngust din cartierul Veneția din LA, Casa Veneției are formă de linii dramatice de acoperiș și o combinație de lemn și suprafețe metalice texturate. Un foișor de locuit din lemn iese în spațiul grădinii, cu un tavan înalt accentuat de grinzi de brad Douglas. Piscina a fost amplasată direct în afara spațiului de locuit, creând un efect de oglindă.

Continuați să citiți mai jos

Videoclipurile noastre recomandate

Aripa dormitorului încadrează foișorul de locuit triunghiular, în timp ce zona de zi este împrejmuită cu un perete de sticlă cu protocoale generoase de șase picioare, care umbră casa vara și permit încălzirea pasivă a pardoselii interioare iarna. Ușile glisante supradimensionate cu panouri de sticlă deschid zona de zi spre piscină, creând un spațiu integrat interior-exterior. Un acoperiș de locuit este plantat deasupra tavanului înalt al zonei de zi. Grinzile își inversează panta de la un capăt al spațiului de locuit la celălalt capăt, creând o linie interioară curbată.

Înrudit: O pădure alimentară iese la iveală în celebrul cartier din Veneția din LA

O cameră de zi cu elemente din lemn și șemineu.

Casa a fost proiectată durabil, cu valori de izolare cu 40% mai mari decât codul, ventilație naturală și cantități mari de iluminat natural, corpuri sanitare care economisesc apa, iluminat cu LED, materiale de construcție din surse locale și amenajări peisagistice tolerante la secetă. Ferestrele au geam termoizolant de înaltă performanță cu emisii reduse și au umbre ascunse. Acoperișul casei a fost proiectat pentru viitoarele panouri solare care vor furniza energie electrică și apă caldă. FINNE Architects, membru al Consiliului pentru clădiri verzi, proiectează frecvent elemente ecologice în clădiri, precum și design personalizat de mobilier pentru a se potrivi fiecărui spațiu.

O zonă de luat masa deschisă cu vedere la piscină.

Finisajele interioare includ dulapuri și pardoseli din stejar alb, albiți în alb, și pereți din tencuială albă. Un corp de iluminat personalizat din oțel atârnă peste insulă de bucătărie din cuarț și blatul de mic dejun din sticlă turnată. Chiuveta sculptată din toaletă este, de asemenea, realizată dintr-un finisaj de cuarț. O balustradă minimalistă din oțel și lemn și un perete din lemn în afara băii principale au fost proiectate de arhitecți pentru a completa aspectul elegant, dar natural al casei, iar cărămida daneză lucrată manual a fost folosită pentru a crea pereți de accent pentru intrarea din față și șemineul din living.

+ FINNE Architects

Imagini prin Tom Bonner

Leave a Comment